Zijn er problemen met de riolering in de straat of is er een complete rioolrenovatie nodig binnen een bepaalde wijk? Helaas is riolering aan slijtage onderhevig en heeft het dus onderhoud nodig. We kunnen het riool deels vervangen of relinen.

Wacht niet te lang met een renovatie van het riool, want de kans is groot dat er lekkages ontstaan die grote schade kunnen veroorzaken. Daarnaast trekt een kapot riool ongedierte aan en levert het veel stankoverlast op in de buurt. Niet prettig voor de inwoners van de gemeente.

Het riool relinen

Indien het riool is beschadigd hoeft niet altijd het complete riool vervangen te worden. Vaak kan met behulp van relinen de schade hersteld worden. Relining is een techniek waarbij een nieuwe laag aan de binnenkant van het riool aanmaken. Deze laag vormt zich over gaten en andere beschadigingen heen. Dat is goedkoper dan een heel nieuw riool laten aanleggen en het geeft minder overlast. Bovendien kan de riolering er na relinen weer vele jaren tegenaan.

Ben je op zoek naar professionele rioolrenovatie, schakel ons dan in. Onze vakmannen weten alles over riooltechniek en rioolreparatie. Neem vandaag nog contact met ons op. Bel of vul ons contactformulier in.

 

Waarom ons?

  • Werkgebied: Zuid Nederland
  • Werkzaamheden: Reparatie en aanleg
  • Bedrijf: Flexibel en durvend