Last van stank in de straat door een kapotte riolering, last van terugkerende rioolverstoppingen of rioollekkages? Dan moet het riool zeer waarschijnlijk gerepareerd worden.

Een verstopte of kapotte riolering brengt veel problemen met zich mee. Het betekent vaak dat er geen gebruik meer gemaakt kan worden van toilet, badkamer en keuken aangezien waterschade in huizen het directe gevolg is.  Daarnaast is een kapotte riolering vaak niet snel en simpel te repareren en moet de hulp ingeschakeld worden van professionals.

Allereerst dienen de oorzaken van de rioolproblemen achterhaald te worden. Helaas zijn rioleringen veelal weggewerkt onder vloeren en in muren waardoor ze moeilijk bereikbaar zijn.

Meestal dient er (klein) hak- en breekwerk plaats te vinden om de probleemlocaties überhaupt te kunnen bereiken. Gelukkig zijn er wel moderne inspectiemiddelen als rioolcamera’s en detectoren om te assisteren bij het vinden en bepalen van de rioleringsproblemen.

Binnen- en buitenriolering

Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor het gehele rioleringssysteem dat zich in en onder je woning bevindt, maar ook voor het deel dat door de tuin loopt. Pas op de erfgrens, waar de riolering aangesloten wordt op het gemeentelijke rioleringsnet, houdt de verantwoordelijkheid op en wordt de gemeente verantwoordelijk.

Hier ligt de specialisatie van Van Gils rioleringen dan ook. Het stuk tussen de huizen van de particulieren en de hoofdriolering vraagt specialistische aanpak en het juiste materiaal. Van Gils heeft deze kennis en kunde en lost de problemen in de straat op.

 

Waarom ons?

  • Werkgebied: Zuid Nederland
  • Werkzaamheden: Reparatie en aanleg
  • Bedrijf: Flexibel en durvend