Van Gils Rioleringstechnieken B.V. is een professioneel rioleringsbedrijf met een werkgebied in Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het (plaatselijk) repareren van gemeentelijke rioleringen en het aanleggen ervan bij nieuwbouwprojecten.

De specialisatie van Van Gils zit voornamelijk in opdrachten met betrekking tot kleiner civiel werk. Daarnaast wordt vaak gewerkt in een ploeg met ploegleider die meteen een gedeelte van de uitvoering voor zijn rekening neemt. Door dit slim te combineren en kort op het werk te zitten kunnen we goed anticiperen op de werkzaamheden die de opdrachtgever ons gegeven heeft.

Door ervaring weet Van Gils precies wat er verwacht wordt in de sector en door hier met de juiste middelen op in te springen is er voor iedere klus een oplossing te vinden.

Van Gils heeft professionals en specialisten voor alle civiele werkzaamheden. Daarnaast wordt er, als de situatie hierom vraagt, samengewerkt met specialisten op andere vakgebieden. Bijvoorbeeld de samenwerking met een adviesbureau die tekeningen kan maken en metingen kan doen met GPS en berekeningen.

Waarom ons?

  • Werkgebied: Zuid Nederland
  • Werkzaamheden: Reparatie en aanleg
  • Bedrijf: Flexibel en durvend